Beskytt bedriftens hjemmeside før det er for sent

Med vår sikkerhetsløsning får du beskyttelse mot hacking, malware, kontinuerlig skanning, rensing av malware og SSL sertifikat m.m.

Beskytt bedriftens hjemmeside før det er for sent

Med vår sikkerhetsløsning får du beskyttelse mot hacking, malware, kontinuerlig skanning, rensing av malware og SSL sertifikat m.m.

Du trenger ikke å flytte nettsiden din eller bytte webhotell for å bruke vår sikkerhetsløsning. Du kan ligge bak vår beskyttelse- og optimaliseringsløsning ved å kun oppdatere DNS på ditt domene. Det kan vi hjelpe deg med og er gjort på kun et par minutter. SSL sertifikat er GRATIS gjennom vår løsning.

Business løsningen til Databeredskap brukes av Forsikringsportalen.no. Her er et eksempel som viser hva brannmuren har blokkert på kun 1 dag på siden til Forsikringsportalen.

Mange tror at den aktøren de har valgt for drift av nettsiden også kan ta seg av sikkerheten.

Det er ikke uvanlig at webhotell aktører har denne formuleringen i sine vilkår “Vi forbeholder oss retten til å stenge nettsider som utgjør en sikkerhetsrisiko.Ved hacking vil vi stenge siden umiddelbart når dette oppdages og gjøre kunden oppmerksom på situasjonen. Svakheter ved siden må utbedres før tjenesten igjen vil bli aktivert av oss.”

En webhotell aktør er ingen sikkerhetsekspert og vil derfor i de fleste tilfeller ikke kunne hjelpe hvis bedriftens nettside blir infisert med malware, og det vil det koste dyrt hvis man skal ha deres hjelp, hvor man da må betale for konsulent timer. Har man vår løsning gir vi en garanti for at hvis nettsiden blir infisert så vil vi gratis vil hjelpe til med å trygt fjerne all malware kode, spam søkeord og lenker som har infisert nettstedet sitt filsystem og databaser. Hvis ett nettsted blir hacket kan det bli markert med en advarsel av søkemotorer som Google og antivirus selskaper. Vi vil sende en forespørsel om å få dette fjernet for å sørge for at bedriftens nettsted vises riktig i søkemotorer.

Vi er eksperter på dette og har fokus på din sikkerhet. Vi er der og hjelper deg, hvis du blir utsatt for hacking!