Vi har som formål å beskytte bedrifters nettsider mot å bli hacket

Vår tilnærming er å gjøre virksomheter oppmerksomme på eventuelle sårbarheter og tilby gode sikringstiltak.

Om oss

Databeredskap ligger under Portalen Gruppen AS, som blant annet står bak Forsikringsportalen.no.

Drift av ulike portaler som krever ekstraordinære sikkerhetstiltak har gitt oss dyp innsikt innenfor sikring av websider og applikasjoner.

Pågrunn av mangelen på sikring av nettsider  og web applikasjoner hos norske virksomheter ble Databeredskap opprettet for å hjelpe bedrifter med proaktive sikringstiltak.

Vår tilnærming er å gjøre virksomheter oppmerksomme på eventuelle sårbarheter på deres nettsider og tilby gode sikringstiltak for å minimere risikoen for at nettsiden blir hacket.

 

  • DDoS Beskyttelse 100% 100%
  • Malware Beskyttelse 100% 100%
  • Ransomware Beskyttelse 100% 100%
  • Passord Hacking Beskyttelse 100% 100%

 Hvorfor har vi spesialisert oss på sikring av nettsider?

Nettsider som ligger åpent tilgjengelig på nett er blitt det foretrukne angrepspunktet for hackere. Årsaken til det er at i forhold til andre hackermål, er det ikke nødvendig med spesielle lenker eller ressurser for å nå et nettsted. Alle som har en datamaskin som er koblet til internett, kan nå ut og prøve å hacke et nettsted. Likevel ser vi paradoksalt nok at de fleste virksomheter har antivirus på datamaskinene sine mens nettsiden ligger helt åpent uten noen gode sikringstiltak,

Et hacker angrep på en nettside kan føre til at sentrale deler av virksomheten til en bedrift svekkes eller lammes. For en liten bedrift kan noen dager med stans i virksomheten, få drastiske konsekvenser. Eksempler på konsekvenser er at bedriften ikke klarer å ta imot nye ordre eller levere eksisterende bestillinger, frisører og hoteller hvor hackere angriper og krypterer bookingsystemet. Omdømmetap, som følge av at virus kan spre seg til de som besøker bedriftens hjemmeside. Bedriftene som blir rammet risikerer også å bli svartelistet av Google og derav miste god rangering i søkeresultatet i lang tid fremover. Dette er konsekvenser som kan ramme virksomheten hardt i lang tid.

Endpunkt, nettverk og server sikkerhetsløsninger som antivirus-, IPS- og nettverksbrannmurer er laget for å beskytte datamaskiner, nettverk og servere – de beskytter ikke nettstedet ditt. Ett av de viktigste sikringstiltakene for beskytte en nettside er å ligge beskyttet bak en WAF/IDS løsning. WAF står for “Web Application Firewall” og sørger for at ufiltrert trafikk ikke kan nå frem til nettsiden. De fleste bedrifter er ikke klar over betydningen av en WAF. Selv mange større konsern tror at deres eksisterende nettverkssikkerhetsløsninger og IPS-løsninger gir tilstrekkelig beskyttelse for nettsider som er åpne for publikum. Men uten en WAF på plass kan ondsinnet webtrafikk nå nettstedet uten hindringer.

Vi jobber med flere av de ledende WAF leverandørene på markedet. I tillegg hjelper vi deg med å treffe de riktige forholdsreglene for å minimere risikoen for at nettstedet ditt blir hacket. 

Kontaktinformasjon

Adresse: Dronning Eufemias Gate 16, 0191 Oslo

Telefonnummer: 21 89 99 99

Epost: support@databeredskap.no

Org nr: 899 551 222

Databeredskap ligger inn under Portalen Gruppen AS