Øyeblikkelig hjelp for hackete hjemmesider

Ondsinnete filer og virus er komplekse, og har en tendens til å spre seg, og blir verre over tid. Når hjemmesiden er blitt hacket risikerer du nedetid, svartelisting fra Google og tap av omdømme og inntekter. Derfor er vårt responsteam alltid klart.

Ikke bruk mer penger eller tid enn nødvendig, la oss hjelpe deg.

Ta hjemmesiden tilbake fra hackerne

Rens av hjemmeside og DDOS beskyttelse

Når hjemmesiden er blitt hacket, infisert med malware eller blitt svartelistet av Google, er det kritisk å få dette ordnet raskt både i forhold til tap av omdømme og inntekter. Besøkende føler seg utrygge på din hjemmeside og risikerer å få sine datamaskiner infisert av virus.

Vårt responsteam er klart når du som mest trenger det.

Når man er blitt utsatt for hacker angrep er risikoen stor for at en ubeskyttet hjemmeside igjen blir hacket. Med vår løsning vil vi ikke bare rense og reparere hjemmesiden, men du vil i tillegg bli beskyttet bak vår sikkerhetsløsning etterpå. Vår sikkerhetsløsning krever ingen installasjon og minimerer risikoen for  bli hacket. 

Hva du får

Vi renser ikke bare hjemmesiden, men sikrer den fullstendig

Rens av hacket hjemmeside

Vi fjerner trygt all ondsinnet koding i filsystemene og databasene til hjemmesiden. hjemmeside filsystemet og databaser. Din hjemmeside blir reparert og gjenopprettet.

Fjerning av sikkerhetsadvarsler

Søkemotorer og antivirus programmer merker hackete hjemmesider med en advarsel. Vi sender forespørsel på dine vegne om å få det fjernet. 

Kontinuerlig overvåkning

Kontinuerlig skanning av nettstedet for å avdekke malware så tidlig som mulig.

Total beskyttelse

Beskytt siden din mot DDos angrep, passord hacking og angrep mot svakheter.

Forbedret plassering i Google sitt søk

En moderne brannmur som ikke blokkerer Google sine søkeroboter.

Hastighetsoptimalisering

Gjennom vår løsning får du fordelen av vår integrerte hastighetsoptimaliseri som gir deg opptil 70% bedre hastighet og ytelse på hjemmesiden.

Rask support

Vårt responsteam er alltid klart hvis noe skulle skje.

Rens av SEO spam

Vi renser spam av søkeord og linker som er infisert inn på din hjemmeside, for å sikre at hjemmeside blir vist riktig i søkemotorene.

Profesjonell rensing

Vi har et bibliotek med automatiserte verktøy for fjerning av skadelig programvare og velutdannede sikkerhetsanalytikere som nøye sjekker nettstedet ditt.

Hva du kan forvente når vi gjenoppretter hjemmesiden etter å ha blitt hacket

Hvordan vi tar vare på hjemmesiden og trygt renser den etter hacking

1. Tilkobling
Vi kobler til nettstedet ditt ved hjelp av påloggingsinformasjonen din for FTP / SSH, cPanel eller din hostingleverandør. Hvis nettstedet ditt er frakoblet, kan vi rengjøre nettside filene og databasen lokalt.
2. Sikkerhetskopiering
Vi logger automatisk hver fil vi berører og tar sikkerhetskopier før vi gjør endringer. Vi gir deg en komplett rapport om alt vi finner.
3. Baseline skanning
Respons teamet kjører øyeblikkelig flere skript for å forstå hjemmeside oppsettet. Hvis vi finner noe sårbar programvare på serveren din, går vi gjennom med deg om hvordan du oppdaterer den.
4. Fjerning av ondsinnete filer
Våre erfarne sikkerhetsanalytikere og forskningsdrevne verktøy holder oss på toppen av nye trusler og sikkerhetsproblemer. Når nettstedet ditt er rent, sender vi forespørsler til søkemotorer og antivirusprogrammer for å fjerne advarsler.