Ledige stillinger i Portalen Gruppen AS

Databeredskap.no som ligger under Portalen Gruppen AS søker salgsagenter

 

Leter du etter en salgsjobb hvor du jobber selvstendig og kan bestemme din egen arbeidstid? 

Da har vi kanskje en mulighet for deg om du har de rette kvalifikasjonene.

 Hvem vi søker

Vi søker etter personer som ønsker å jobbe mot bedriftsmarkedet.

Vi tror at den rette kandidaten innehar følgende kvalifikasjoner:

  • Du er ikke fornøyd med halvveis.
  • Du er flink til å opprette gode dialoger med ulike personligheter.
  • Du er tillitsskapende.
  • Du er motivert til å skape resultater for å tjene godt både kortsiktig og langsiktig.

For oss handler det mer om hvem du er og din personlighet, enn hvilken utdanning du har.

Hva vi kan tilby

Vi kan tilby deg en av de fremste avlønningsavtalene som finnes med både nytegningsprovisjon og porteføljeprovisjon, som innebærer at du vil kunne tjene godt både kortsiktig og langsiktig. Hvis du skal jobbe med salg så viser illustrasjonen under viktigheten av å ha en salgsjobb med porteføljeprovisjon. Paradoksalt nok er det langt mellom jobbmuligheten som tilbyr en god porteføljeprovisjon. Vi vet å verdsette en god selger, derfor er vår ambisjon å tilby de beste provisjonsbetingelsene i markedet.

Gjennom oss vil du få mulighet til å formidle dagsaktuelle produkter til norske bedrifter, hvor du slipper administrativt arbeid i etterkant.

Det finnes mange utfordrende salgsstillinger hvor du må gjennom diverse papirarbeid og administrativt arbeid for hver avtalen du lander. Hos oss slipper du dette. Ditt fokus vil være å opprette gode kundedialoger og få kunder til å fylle ut et online bestillingsskjema. Med vårt online oppfølgningssystem vil du oppleve det som svært enkelt å holde oversikt.

Om Databeredskap

Databeredskap.no har som formål å hjelpe bedrifter med å bli beviste på sikkerhetshull og sårbarheter på sine websider.

Europol slo allerede i 2013 fast at nettkriminalitet var blitt mer lønnsomt enn hele verdens narkotikahandel. Siden den gang har nettkriminelle blitt enda mer aktive. Nå går de nettkriminelle særlig etter små og mellomstore bedrifter, fordi disse ofte er enkle mål og har ofte lite bevissthet rundt datasikkerhet.

En utbredt metode som man ser øker dramatisk er at hackere tar dataene som gissel og låser informasjonen, såkalt løsepengevirus. Europol omtaler løsepengevirus som en epidemi og mener denne typen angrep har tatt datakriminalitet til et nytt nivå. Europol-direktør Rob Wainwright oppfordrer bedrifter til å gjøre en større innsats for å beskytte seg selv.

Et dataangrep kan føre til at sentrale deler av virksomheten til bedriften svekkes eller lammes. For en liten bedrift kan noen dager med stans i virksomheten, få drastiske konsekvenser. Eksempler på konsekvenser er at bedriften ikke klarer å ta imot nye ordre eller levere eksisterende bestillinger. Omdømmetap, som følge av at virus kan spre seg til de som besøker bedriftens hjemmeside. Bedriften risikerer også å bli svartelistet av Google og derav miste god rangering i søkeresultatet i lang tid fremover. Dette er konsekvenser som kan ramme virksomheten hardt i lang tid.

Fram til nå har norske virksomheter gjerne holdt informasjon om tap av persondata hemmelig. Men den nye personvernsordning fra EU som trådde i kraft i 2018 stiller krav om at norske selskaper offentliggjør tap av persondata og varsler datatilsynet og kunder innen 4 timer. Følger bedriften ikke dette risikerer den store bøter på opptil 4% av omsetningen.

Overraskende mange bedriftsledere er uvitende om risikoen og konsekvensene av datainnbrudd eller har en «vent-å-se-holdning». Fremfor å ta konkrete – og enkle – risikoreduserende grep, så velger mangle daglige ledere å satse på at de ikke blir rammet.

Vi søker etter deg som vil informere bedrifter om risikoen ved hacking, evner å overbevise daglige ledere om å ta tak i dette og få dem til å bestille vår sårbarhetskontroll.

Hvis dette er interessant for deg så er du velkommen til å fylle inn søknadsskjemaet under så tar vi gjerne en prat.

Agent søknad
Sending
t

Ofte Stilte Spørsmål

Får jeg oppfølgningsansvar av kunder?

I denne stillingen har du ansvaret for innsalget og backoffice tar seg av oppfølgingen videre. Ser vi at man innehar de riktige ferdighetene for å ha oppfølgingsanvar, vil man i tillegg få ansvaret for sin egen kundeportefølje som innebærer at man skal fornye sine egne kunder.

Hva slags "goder" får man?
  • Fleksibel arbeidstid
  • Gode bonusordninger
  • Formidle en veldig dagsaktuell løsning
Hvor har Portalen Gruppen AS sine kontorer?

Vårt kontor er på Barcode i Oslo. Dronning Eufemias Gate 16.

w

Har du spørsmål om stillingen?

Kontakt oss gjerne om du sitter du med noen spørsmål som du ikke har funnet svar på.

Kontaktperson: Andreas Torgersen

Stillingstittel: Leder

Telefon: 21 89 99 99

Telefon: 40 05 90 20

Epost: andreas.torgersen@portalengruppen.no

Vår selgertest tar kun ca. 5 minutter å gjennomføre og gir deg svaret på hvilken selgerstil du har.